Uvjeti korištenja

DOBRO DOŠLI NA WEB STRANICE ŽUC Požeško-slavonske županije

Kreirali smo naše stranice da budu korisne, informativne i zabavne. Nadamo se da smo uspjeli, te da ćete nam pomoći da budu još bolje. Sve što tražimo od Vas je da se pridržavate odredbi UVJETA KORIŠTENJA koji slijede. Pročitajte ih pažljivo jer korištenjem naših stranica automatski se slažete s njima.

HVALA NA POSJETI!

I. UVJETI KORIŠTENJA

 1. Dopušteno korištenje
 2. Preuzimanje, pregled objavljenih materijala i ispis obrazaca na ovim stranicama moguće je samo u osobne svrhe. Zabranjuje se javno prikazivanje, prenošenje, objavljivanje, mijenjanje, reproduciranje, distribuiranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji i izradi kopija, otpremanju, te svakoj drugoj vrsti uporabe cjelovitog sadržaja ovih stranica ili dijela stranica bez izričitoga pismenog dopuštenja ŽUC Požeško-slavonske županije i drugih vlasnika autorskih prava. Ukoliko je izdano dopuštenje nije dopušteno brisati ili mijenjati postojeće podatke koji se odnose na autorsko pravo ili na trgovački znak.

 3. Korištenje u trgovačke svrhe
 4. Zabranjeno je koristiti stranice ŽUC Požeško-slavonske županije za trgovinu, prodaju, te u druge trgovačke svrhe osim za kupnju proizvoda ŽUC Požeško-slavonske županije. Reklama trećih pravnih i fizičkih osoba može se objaviti samo uz pismeno dopuštenje ili temeljem pisanog ugovora ili sporazuma. Zabranjuje se prenošenje i objavljivanje sadržaja koji se protive javnom moralu, pozitivnim propisima RH kao i sadržaja koji sadrže viruse ili drugi štetni materijal koji bi onemogućio redovito korištenje ovih stranica. Korisnici preuzimaju svaku odgovornost za štetu koja je posljedica njihovih postupaka koji nisu u skladu s prethodno navedenim zabranama. ŽUC Požeško-slavonske županije zadržava pravo da sadržaje objavljene na svojim stranicama u cijelosti ili djelomično izbriše.

 5. Dostavljanje sadržaja i materijala
 6. Dostavljanjem sadržaja i materijala (prijedlozi, ideje, crteži, fotografije, tekstovi) na adresu ŽUC Požeško-slavonske županije izdajete ili jamčite da je vlasnik materijala izričito dopustio ŽUC Požeško-slavonske županije neopoziva, stalna, ekskluzivna prava za korištenje, adaptiranje i mijenjanje, uklapanje u druge radove, prijevode, objavljivanje, prijenos i distribuciju primljenih materijala u bilo kojem obliku i kroz sve postojeće medije i buduće medije u bilo koju svrhu i bez naknade.

II. AUTORSKA PRAVA

 1. Opseg autorskog prava
 2. Sadržaj ovih stranica zaštićen je autorskim pravom koje pripada ŽUC Požeško-slavonske županije ili je ustupljen ŽUC Požeško-slavonske županije, a u vlasništvu je trećih osoba. ŽUC Požeško-slavonske županije vlasnik je autorskog prava koje se odnosi na uređivanje, izbor i usklađivanje sadržaja ovih stranica. Internet stranice ŽUC Požeško-slavonske županije sadrže zaštitne znakove, imena pojedinaca i druge sadržaje intelektualnog vlasništva u posjedu ŽUC Požeško-slavonske županije ili u vlasništvu trećih osoba. Niti jedan sadržaj internet stranica ne može se upotrebljavati bez ograničenja.

 3. Slike i video
 4. Sve fotografije, slike, video zapisi, tekstovi, podaci o osobama i ostali podaci koji se pojavljuju na internet stranicama pripadaju ŽUC Požeško-slavonske županije. Dopuštenje za korištenje može se dati trećim osobama radi korištenje isključivo za promidžbene, uredničke i informativne svrhe objavljivanje u dnevnim i tjednim novinama, časopisima i elektronskim medijima. Osim na predviđeni način upotreba sadržaja i materijala internet stranica ŽUC Požeško-slavonske županije nije dopuštena
  Utvrđeno dopuštenje i način korištenje internet stranica ŽUC Požeško-slavonske županije ne smije se prenositi, podugovarati ili dodjeljivati trećim osobama tako da će svaki pokušaj prijenosa, podugovaranja ili dodjele smatrati ništavnim.
  Korištenjem sadržaja i materijala sa internet stranica ŽUC Požeško-slavonske županije medijski korisnici obvezuju se pridržavati utvrđenih ograničenja, zahtjeva i uvjeta korištenja.

III. JAMSTVA I USKRAĆIVANJE PRAVA

ŽUC Požeško-slavonske županije će na svojim stranicama nastojati objavljivati točne i ažurne podatke međutim ne preuzima odgovornost za točnost i potpunost istih te se neće uvažiti prigovori na podatke koji su objavljeni. Osim za jamstva za proizvode koje je ŽUC Požeško-slavonske županije izričito objavilo. ŽUC Požeško-slavonske županije otklanja svaku odgovornost za eventualne posljedice koje bi proizašle zbog drugačijeg tumačenja sadržaja i materijala na internet stranicama. ŽUC Požeško-slavonske županije ne jamči da internet stranice neće imati pogreške i viruse. Korisnik web stranice koristi na vlastitu odgovornost.
ŽUC Požeško-slavonske županije ne odgovara za bilo koju vrstu štete koja je prouzročena korištenjem ili nemogućnosti korištenja bilo kojeg dijela web stranica ili sadržaja koji su na njoj objavili ili dodali drugi korisnici.
Medijski subjekti i drugi korisnici internet stranica ŽUC Požeško-slavonske županije korištenjem sadržaja i materijala na ovim internet stranicama pristaju na naknadu svih oblika štete koju pretrpi ŽUC Požeško-slavonske županije, a nastane nesavjesnim korištenjem istih.
Spominjanje bilo kojeg konkretnog proizvoda, postupka ili usluge koja ima tržišno ime, zaštitni znak, proizvođača ili slično na stranicama ŽUC Požeško-slavonske županije ne znači da isti ŽUC Požeško-slavonske županije ili bilo koji zaposlenik ŽUC Požeško-slavonske županije reklamira, preporučuje ili favorizira.


Ova stranica je optimizirana za gledanje sa rezolucijom od 1024×768 ili većom u Microsoft Internet Explorer 7.0+, Opera 9.5+, Firefox 3.0+, Google Chrome ili Safari 3.0+, sa vezom na minimum brzine 56Kbps. Također je preporučeno da omogućite JavaScript i Pop-up u postavkama Vašeg preglednika, te da imate ažuriranu verziju Flash-a za prikaz nekih od sadržaja na stranicama.

KORISNI LINKOVI

 • Hrvatski auto klub
 • Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture
 • Državni hidrometeorološki zavod
 • Požeško-slavonska županija
 • Ministarstvo unutarnjih poslova RH

INFO

 • ŽUC Požeško-slavonske županije
 • Matije Gupca 6, 34000 Požega, HRVATSKA

 • 00385 (0)34 271 606

 • uprava-za-ceste@po.t-com.hr

 • Radno vrijeme od ponedjeljka do petka, od 7:00 sati do 15:00 sati