Izjava o pristupačnosti

Općenito
ŽUC Požeško-slavonske županije nastoji osigurati da njegove usluge budu dostupne osobama s invaliditetom. ŽUC Požeško-slavonske županije uložio je značajnu količinu sredstava kako bi osigurao da njegova web stranica bude lakša za upotrebu i pristupačnija osobama s invaliditetom, sa snažnim uvjerenjem da svaka osoba ima pravo živjeti dostojanstveno, jednako, udobno i neovisno.

Pristupačnost na www.zuc-pz.hr
www.zuc-pz.hr čini dostupnim widget za pristupačnost web mjesta koji pokreće namjenski poslužitelj za pristupačnost. Softver omogućuje www.zuc-pz.hr da poboljša usklađenost sa Smjernicama o pristupačnosti web sadržaja (WCAG 2.1).

Omogućavanje izbornika Pristupačnost
Izbornik pristupačnosti www.zuc-pz.hr može se omogućiti klikom na ikonu izbornika pristupačnosti koja se pojavljuje u donjem lijevom kutu web stranice. Nakon pokretanja izbornika pristupačnosti, pričekajte trenutak dok se izbornik pristupačnosti ne učita u cijelosti.

Odricanje
ŽUC Požeško-slavonske županije nastavlja s naporima da neprestano poboljšava dostupnost svoje stranice i usluga, vjerujući da je naša kolektivna moralna obveza omogućiti neprimjetno, dostupno i nesmetano korištenje i onima s invaliditetom.

U stalnim naporima da kontinuirano poboljšavamo i rješavamo probleme s pristupom, također redovito skeniramo www.zuc-pz.hr Skenerom pristupačnosti za prepoznavanje i popravljanje svih mogućih prepreka pristupačnosti na našem web mjestu.
Unatoč našim naporima da učinimo sve stranice i sadržaje na www.zuc-pz.hr potpuno dostupnima, neki sadržaji možda još nisu u potpunosti prilagođeni najstrožim standardima pristupačnosti. To je možda rezultat ne pronalaska ili utvrđivanja najprikladnijeg tehnološkog rješenja.

Ovdje smo za vas
Ako imate poteškoća s bilo kojim sadržajem na www.zuc-pz.hr ili vam je potrebna pomoć u vezi s bilo kojim dijelom naše web stranice, kontaktirajte nas tijekom uobičajenog radnog vremena kako je detaljno opisano u nastavku i rado ćemo vam pomoći.

Kontaktirajte nas
Ako želite prijaviti problem pristupačnosti, imate pitanja ili vam je potrebna pomoć, obratite se korisničkoj podršci ŽUC-a Požeško-slavonske županije kako slijedi:

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Telefon: 034/271-606

  • Zadnja promjena je bila .

Info

  • ŽUC POŽEGA
  • MATIJE GUPCA 6, 34000 POŽEGA, HRVATSKA
  • 00385 (0)34 271 606
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
COPYRIGHT © 2012. - 2020. ŽUC POŽEGA.
SVA PRAVA ZADRŽANA.

MG-WEB, OBRT ZA USLUGE
ŽUC POŽEGA